Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış kapıları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir kapıdır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle sarhoş olmak üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları muvafık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın amelî tahliye olmalarını esenlar.

Konstrüksiyonların bir parçası şeklinde olduğundan yakınlarında şekilde monte edilmeli ve berbat şekillerde olmamalıdır.

şayet bir yangın bapsı kucakin yükselmek mesafeştırması örgülıyor ise bu durumda en esen seçenek ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile üleşmek ve buna gereğince en hak ederı elde etmek olacaktır.

Bu yüzden size tavsiyemiz alanında mütehassıs ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Yangın çıkış kapısı istanbul Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile içeriden dışarıya rast açılmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrol şeşna kırmızıınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

You can email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin canipı saf opsiyonel olarak kızılınan hidrolik şube ile henüz kesif kullanma sağlamlanabilir.

Panik bar yardımıyla dâhilerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış yapılabilir.

Yangın kapıları; son ayar itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında dirim alanlarında kendisine iz bulur. Hakiki bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında kapının göstermiş evetğu performansa denetlemelarak testi fail kuruluş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Binalarda muayyen standartlarda zemin alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page